دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترامپ: زلنسکی باید بیشتر قدردان باشد

رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی گفت: «زلنسکی باید بیشتر قدردان باشد. کشور ما در کنار اوکراین ایستاده است. حتی بیشتر از اروپا به اوکراین کمک کردیم.»
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 04
کد خبر: ۲۷۲۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه در سخنانی به مسائل مختلف، از جمله اوکراین و شخص «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین پرداخت.

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره اینکه «برای از سرگیری مذاکرات، زلنسکی باید چه اقدامی انجام دهد؟»، گفت: «او باید بیشتر قدردان باشد.»

ترامپ افزود: «کشورمان در همه شرایط کنار اوکراین ایستاد. حتی بیشتر از اروپا به اوکراین کمک کردیم. اروپا باید بیشتر از آمریکا به اوکراین کمک می‌کرد. اروپا در کنار اوکراین قرار دارد و برای اروپا اهمیت دارد. اما آنها (اروپا) از جو بایدن (رئیس جمهور پیشین آمریکا) بسیار باهوش‌تر بودند.»

او تأکید کرد: «بایدن بدون هیچ فکری پول می‌داد. اروپا باید به اندازه آمریکا به اوکراین کمک می‌کردند. اما ما ۳۵۰ میلیارد دلار کمک کردیم و اروپا فقط ۱۰۰ میلیارد. از طرفی، آنها پول خود را پس خواهند گرفت. با مشاهده این مسئله، گفتم که باید ما نیز هوشمندانه عمل کنیم.»

ترامپ در دفاع از توافق منابع با ارزش با اوکراین گفت: «این توافق باعث حضور ما در اوکراین می‌شد. منابع اوکراین صنایع تسلیحاتی ما را تغذیه خواهد کرد. این توافق برای آمریکا فوق‌العاده است.»

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: «من خواستار توقف کشتار در اوکراین هستم. هر هفته هزاران نفر کشته می‌شوند. من می‌خواهم جنگ اوکراین فورا پایان یابد و با ادامه یافتن آن مخالفم. روسیه و مردم اوکراین نیز خواستار توافق هستند.»

با وجود گزارش منابع رسانه‌ای از تصمیم ترامپ برای آماده‌سازی پیشنهادی در جهت کاهش تحریم‌ها علیه روسیه، او ادعا کرد: «برخلاف دیگر دولت‌های آمریکا من چیزی به روسیه نداده‌ام.»

او همچنین گفت: «روز سه‌شنبه، تعرفه‌ها علیه مکزیک و کانادا اعمال خواهد شد.»

رئیس جمهور آمریکا همچنین در رابطه با چین گفت: «به باور من، چین با تعرفه‌ها تقابل نخواهد کرد.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ اوکراین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار